COFINA Sénégal - Oikocredit Nederland

Commentaren

Transcriptie

COFINA Sénégal - Oikocredit Nederland

										                  

Vergelijkbare documenten

deze pagina als PDF

deze pagina als PDF COFINA (Compagnie Financière Africaine) Sénégal is een microfinancieringsinstelling (MFI) die is opgericht in 2014 om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een belangrijke economische sec...

Nadere informatie

Cooperativa Boliviana de Cemento, Industrias y Servicios "COBOCE

Cooperativa Boliviana de Cemento, Industrias y Servicios Daarnaast is de MFI ook actief op de reguliere markt via een distributienetwerk met meerdere kanalen. COFINA Sénégal is sinds 2015 een partner van Oikocredit.

Nadere informatie

Fidelity Equity Partners Ltd

Fidelity Equity Partners Ltd Daarnaast is de MFI ook actief op de reguliere markt via een distributienetwerk met meerdere kanalen. COFINA Sénégal is sinds 2015 een partner van Oikocredit.

Nadere informatie

Darjeeling Organic Tea Estates Pvt.

Darjeeling Organic Tea Estates Pvt. Daarnaast is de MFI ook actief op de reguliere markt via een distributienetwerk met meerdere kanalen. COFINA Sénégal is sinds 2015 een partner van Oikocredit.

Nadere informatie

Industria de Palma Aceitera de Loreto y San Martin SA

Industria de Palma Aceitera de Loreto y San Martin SA Daarnaast is de MFI ook actief op de reguliere markt via een distributienetwerk met meerdere kanalen. COFINA Sénégal is sinds 2015 een partner van Oikocredit.

Nadere informatie

Instituto Metodista Izabela Hendrix

Instituto Metodista Izabela Hendrix Daarnaast is de MFI ook actief op de reguliere markt via een distributienetwerk met meerdere kanalen. COFINA Sénégal is sinds 2015 een partner van Oikocredit.

Nadere informatie

Banque Sahélo-Saharienne pour l`Investissement et le Commerce

Banque Sahélo-Saharienne pour l`Investissement et le Commerce Daarnaast is de MFI ook actief op de reguliere markt via een distributienetwerk met meerdere kanalen. COFINA Sénégal is sinds 2015 een partner van Oikocredit.

Nadere informatie