COFINA Sénégal - Oikocredit Nederland

Commentaren

Transcriptie

COFINA Sénégal - Oikocredit Nederland
COFINA Sénégal
Ondersteuning voor mkb-bedrijven zonder toegang tot banken
SENEGAL
Financiële diensten
Groen
COFINA (Compagnie Financière Africaine) Sénégal is een microfinancieringsinstelling (MFI) die is opgericht in 2014 om een bijdrage te
leveren aan de ontwikkeling van een belangrijke economische sector. De MFI geeft mensen met lage inkomens en het midden- en
kleinbedrijf (mkb) toegang tot op maat gemaakte krediet- en bankdiensten.
COFINA Sénégal richt zich op een marktsector, het zogenoemde 'missende midden', dat nog steeds niet goed wordt bediend door
reguliere banken en MFI's. De mkb-bedrijven die klant zijn van COFINA zijn te klein en informeel voor banken en te groot voor MFI's.
Daarnaast is de MFI ook actief op de reguliere markt via een distributienetwerk met meerdere kanalen.
COFINA Sénégal is sinds 2015 een partner van Oikocredit.
Parter info
FEITEN
Lening van
300.000.000 XOF
Sector
Financiële diensten
Subsector
SME Finance
Website
www.cofinasenegal.com
Deze informatie is voor het laatst bijgewerkt op oktober 11, 2016
Oikocredit international
I: www.oikocredit.nl
E: [email protected]
Dit document is met de grootst mogelijke zorg opgesteld door Oikocredit, Ecumenical Development Cooperative Society U.A. (Oikocredit International).
Oikocredit International biedt geen garanties met betrekking tot de inhoud en volledigheid en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verliezen die kunnen
ontstaan door gebruik te maken van deze informatie.
Gemaakt op 12 oktober 2016
(c) Oikocredit
1

Vergelijkbare documenten

deze pagina als PDF

deze pagina als PDF COFINA (Compagnie Financière Africaine) Sénégal is een microfinancieringsinstelling (MFI) die is opgericht in 2014 om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een belangrijke economische sec...

Nadere informatie

Cooperativa Boliviana de Cemento, Industrias y Servicios "COBOCE

Cooperativa Boliviana de Cemento, Industrias y Servicios Daarnaast is de MFI ook actief op de reguliere markt via een distributienetwerk met meerdere kanalen. COFINA Sénégal is sinds 2015 een partner van Oikocredit.

Nadere informatie

Fidelity Equity Partners Ltd

Fidelity Equity Partners Ltd Daarnaast is de MFI ook actief op de reguliere markt via een distributienetwerk met meerdere kanalen. COFINA Sénégal is sinds 2015 een partner van Oikocredit.

Nadere informatie

Darjeeling Organic Tea Estates Pvt.

Darjeeling Organic Tea Estates Pvt. Daarnaast is de MFI ook actief op de reguliere markt via een distributienetwerk met meerdere kanalen. COFINA Sénégal is sinds 2015 een partner van Oikocredit.

Nadere informatie

Industria de Palma Aceitera de Loreto y San Martin SA

Industria de Palma Aceitera de Loreto y San Martin SA Daarnaast is de MFI ook actief op de reguliere markt via een distributienetwerk met meerdere kanalen. COFINA Sénégal is sinds 2015 een partner van Oikocredit.

Nadere informatie

Instituto Metodista Izabela Hendrix

Instituto Metodista Izabela Hendrix Daarnaast is de MFI ook actief op de reguliere markt via een distributienetwerk met meerdere kanalen. COFINA Sénégal is sinds 2015 een partner van Oikocredit.

Nadere informatie

Banque Sahélo-Saharienne pour l`Investissement et le Commerce

Banque Sahélo-Saharienne pour l`Investissement et le Commerce Daarnaast is de MFI ook actief op de reguliere markt via een distributienetwerk met meerdere kanalen. COFINA Sénégal is sinds 2015 een partner van Oikocredit.

Nadere informatie