Cooperativa de Producción Agroindustrial, Ahorro y Crédito

Commentaren

Transcriptie

Cooperativa de Producción Agroindustrial, Ahorro y Crédito

										                  

Vergelijkbare documenten

Alternativa3 Sociedad Cooperativa Catalana Ltda

Alternativa3 Sociedad Cooperativa Catalana Ltda Hoewel het district Arroyos y Esteros bekend staat als 'de bakermat van biologisch suikerriet' en er verschillende andere gewassen worden verbouwd, zoals ananas, citroen, honingkruid en cassave, is...

Nadere informatie

Cooperativa Agraria Cafetalera Huadquiña Ltda

Cooperativa Agraria Cafetalera Huadquiña Ltda Het was Manduvirá's droom om een eigen milieuvriendelijke suikerfabriek te openen. In april 2014 werd deze droom werkelijkheid dankzij een lening van Oikocredit.

Nadere informatie

CADECH, Cooperativa Integral Agrícola Adelante Chanmagua RL

CADECH, Cooperativa Integral Agrícola Adelante Chanmagua RL Het was Manduvirá's droom om een eigen milieuvriendelijke suikerfabriek te openen. In april 2014 werd deze droom werkelijkheid dankzij een lening van Oikocredit.

Nadere informatie

Cooperativa de Ahorro y Crédito Abierta Pio X Ltda.

Cooperativa de Ahorro y Crédito Abierta Pio X Ltda. Het was Manduvirá's droom om een eigen milieuvriendelijke suikerfabriek te openen. In april 2014 werd deze droom werkelijkheid dankzij een lening van Oikocredit.

Nadere informatie

Darjeeling Organic Tea Estates Pvt.

Darjeeling Organic Tea Estates Pvt. Het was Manduvirá's droom om een eigen milieuvriendelijke suikerfabriek te openen. In april 2014 werd deze droom werkelijkheid dankzij een lening van Oikocredit.

Nadere informatie

Industria de Palma Aceitera de Loreto y San Martin SA

Industria de Palma Aceitera de Loreto y San Martin SA Het was Manduvirá's droom om een eigen milieuvriendelijke suikerfabriek te openen. In april 2014 werd deze droom werkelijkheid dankzij een lening van Oikocredit.

Nadere informatie

Instituto Metodista Izabela Hendrix

Instituto Metodista Izabela Hendrix Het was Manduvirá's droom om een eigen milieuvriendelijke suikerfabriek te openen. In april 2014 werd deze droom werkelijkheid dankzij een lening van Oikocredit.

Nadere informatie