2014-05-10 kunstproject IAF - Internationaal Artistiek Forum

Commentaren

Transcriptie

2014-05-10 kunstproject IAF - Internationaal Artistiek Forum
SAV/SHOWCASE ART VLAANDEREN KUNSTPROJECT INTERNATIONAAL ARTISTIEK FORUM !
Het IAF balanceert tussen de amateurkunsten en de interna4onale kunstscène. Het brengt beide graag in contact, en promoot een wisselwerking en doorstroming. Bij deze tentoonstelling accentueren we graag ook het lokale element en willen alzo talenten van de Leeuwse Kunstacademie een plaats geven onder onze interna4onale selec4e. Het geves4gde en aanstormende talent uit de conceptuele, interna4onale art scene, vindt de bezoeker, in de parketzaal van het Cultuurcentrum Coloma, op de gelijkvloerse verdieping. !
In de toonzaal en -­‐kamers op de 1ste verdieping, wordt klassieke, hedendaagse Beeldende Kunst ondergebracht. De Roosezolder behoort toe aan de kunstacademie. Alledrie verdienen een aparte ruimte, maar lopen parallel en met interac4e. !
De vernissage is op zaterdag 10 mei om 15 uur i.a.v. een int. select gezelschap. Verder is deze tentoonstelling vrij te bezoeken voor het publiek 7/7 van donderdag 8 tot zondag 18 mei 2014 tussen 10 en 17 uur. !
* EXPO DEELNEMERS * PARTICIPANTES * PARTICIPATER * PARTICIPANTS * Uit Vlaanderen: Paula CEUSTERS, Nico DE KONINCK, Mieke HAESEVOETS,
Amber KALISHOEK, Mady MAERIËN, Je[y VAN CAMPENHOUT,
Dirk WAGEMANS, Yolanda WASSENHOVE. Nederland: Nicole SELDENTHUIS, Ans-­‐SLUIJTER-­‐WOLTERS. Polska: Stefania JEZIERSKA. España: Chantal RIPOL, Carolina TOYOS. Italia: Joachim CALTABELLOTA. Suisse: René MARTIN. ArgenIna: Berta CARDOSO. Honduras: Ezequil PADILLA AYESTAS, Hugo Ochoa, Lester RODRIGUEZ. !
The IAF balances between the amateur arts and the interna4onal art scene. It likes to connect both and promote interac4on between them. With this exhibi4on we also like to emphasise the local element by giving the members of the Leeuwse Art Academy a spot amongst out interna4onal selec4on of ar4sts. The established and the up-­‐and-­‐coming talent of the conceptual, interna4onal art scene can be found on the ground floor parquet Hall of the cultural centre Coloma. !
In the showrooms on the first floor you will find classic, contemporary Visual Art. The Roose Afc will showcase the works of the members of the Art Academy. All three sec4ons deserve their own space, but run parallel and in interac4on. !
The vernissage is on Saturday May 10th at 3pm in the a[en4on of a select interna4onal group.
The exhibi4on will be open to visitors 7 days a week from Monday 8th 4ll Sunday 18th May 2014 between 10am and 5pm.
CC COLOMA KASTEEL: J.Depauwstraat 25 -­‐ B-­‐1600 SINT-­‐PIETERS-­‐LEEUW. parking rondom het parkdomein.

Vergelijkbare documenten